Olen päättänyt asettua ehdolle ensi kevään kuntavaaleissa Jyväskylän kaupunginvaltuustoon. Minulla on palava halu päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihimme ja pidän tärkeänä, että Jyväskylän kaltaisessa opiskelijakaupungissa myös nuoret opiskelijat ovat päättämässä asioista.

Opiskeluaikanani Jyväskylässä olen innokkaasti lähtenyt kehittämään kauppakorkeakoulun opiskelijoiden urheiluseura JKV:ta puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana sekä osallistunut opiskelijoiden arjen sujuvoittamiseen JYYn hallituksen varapuheenjohtajana.

Haluan olla mukana vaikuttamassa yhteisiin asioihimme ja huolehtia, että meillä kaikilla on paras mahdollinen ympäristö kehittää itseämme myös tulevaisuudessa. Siksi olen päättänyt, että seuraava askeleeni on kuntavaalit 2021 ja pyrkiminen Jyväskylän kaupunginvaltuustoon. Tästä alkaa minun ja tiimini yhteinen projekti tavoitettamme kohti!

Tykkää Facebook-sivustani ja liity mukaan seuraamaan matkaani kohti kaupunginvaltuustoa. Haluatko tulla mukaan kampanjatiimiin tai tukemaan kampanjaa? Laita minulle viestiä tai soita 0407535776. Ollaan yhteydessä! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s