Tänä keväänä käydään Jyväskylän kannalta tärkeät vaalit. Jyväskylän tavoitteena on olla elinvoimainen kaupunki liikunnan, kulttuurin ja tieteen avulla. Tämän mahdollistamiseksi yrittäjät, yritykset ja yrittäjyyttä edistävät tahot täytyy ottaa entistä paremmin mukaan päätöksentekoon.

Yrittäjälähtöinen päätöksenteko tarkoittaa sitä, että kaupunginvaltuutetut ovat kiinnostuneita yrittäjistä ja käyvät vuoropuhelua yrittäjien kanssa. Tällä tavoin saamme luotua sujuvan toimintaympäristön, jossa yrittäjyys tehdään mielekkääksi ja kannattavaksi.

Suomalaisista työssäkäyvistä 73% työskentelee yksityisellä sektorilla. Jokainen uusi yritys tuo kaupunkiin lisää työpaikkoja. Yksilöille työpaikat tuovat hyvinvointia ja kaupungille ne mahdollistavat tasokkaiden palveluiden tarjoamisen.

Yritykset luovat meille mahdollisuuden kasvattaa kaupungin jaettavaa pottia. Tämä on välttämätöntä, jos haluamme jatkaa Suomen Ateenana eli liikunnan, kulttuurin ja tieteen kehtona.

Aloittelevien yrittäjien sekä kasvavien yritysten tukemiseen tulee käyttää resursseja. Nämä panostukset maksavat itsensä takaisin Jyväskylälle ja jyväskyläläisille. Tuodaan siis lisää yrittäjälähtöistä päätöksentekoa Jyväskylään, se on kaikkien etu.

https://www.ksml.fi/paakirjoitus-mielipide/3521534

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s