Liikuntapääkaupungin sydän on jyväskyläläiset urheiluseurat. Nämä yli 220 urheiluseuraa huolehtivat siitä, että lapsilla, nuorilla ja aikuisilla on mahdollisuus harrastaa liikuntaa.

Kaupungin tulee tukea urheiluseurojen toimintaa ja mahdollistaa niiden kehittämistyö. Seurojen tehtävä on liikuttaa lapsia ja nuoria, mutta myös tarjota huippu-urheilijoille puitteet, joiden avulla Jyväskylässä on Suomen parhaat mahdollisuudet menestyä.

Kaupungin tehtävä on mahdollistaa tämä urheiluseuroille. Nykyiset liikuntapaikat, kuten Hippos ja Harjun stadion on saatava siihen kuntoon, että Jyväskylässä voidaan järjestää isojakin urheilutapahtumia. Huippu-urheilu luo lapsille ja nuorille esikuvia sekä kannustaa heitä liikkumaan.

Suomen liikuntapääkaupungin urheiluseurojen tulee olla Suomen parhaita seuroja liikkua, kehittyä ja tehdä tulosta. Jyväskylän kannattaa tulevaisuudessakin panostaa kaupungin vetovoiman kasvattamiseen liikunta ja urheilu edellä.

https://www.ksml.fi/paakirjoitus-mielipide/3789861

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s