Mielenkiintoisia aikoja elämme. Kampanja on ollut täysillä käynnissä jo jonkin aikaa ja nyt sitten vaalit siirtyy kesäkuulle. Päätös on varmasti oikea. Demokratian tulee toimia poikkeusoloissakin, mutta terveys menee kaiken edelle. Lisäksi on huolehdittava, että kaikilla äänioikeutetuilla on varmasti mahdollisuus käyttää äänioikeuttaan.

Olo on kuitenkin tyhjä, pettynyt ja vähän vihainenkin. Koronakriisi on jatkunut vuoden, ja jo syksyllä on ollut yleisessä tiedossa, että kriisi ei tule olemaan ohi 18. huhtikuuta. Kuinka on mahdollista, että vaaleja päätetään siirtää vain reilu kuukausi ennen vaaleja? Tämä on todella turhauttavaa ja pistää tunteet jylläämään. Epäonnistuminen ei kuvaa tarpeeksi hyvin hallituksen suoritusta tässä asiassa. Tämä on vastuiden hoitamatta jättämistä.

Kuntavaalien siirto tulee hankaloittamaan varsinkin sellaisten ehdokkaiden kampanjointia, joiden käytössä on syystä tai toisesta vähemmän rahaa. Itsekin kuulun opiskelijana tähän porukkaan. Toisaalta tämä on taas uusi mahdollisuus päästä kehittämään uutta ja miettimään uusia ratkaisuja muuttuviin tilanteisiin, joten täytyy ottaa vaan kaikki mahdollinen irti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s