Urheiluhullu kauppatieteilijä yrittäjyystaustalla, joka…

on syntynyt 1994 Vihdissä.
harrastaa jääkiekkoa ja golfia.
on persoonaltaan terävä, värikäs ja erittäin sosiaalinen.
Kokoomuksen ehdokas Jyväskylän kaupunginvaltuustoon.

Moi ja kiitos, että olet tullut tutustumaan minuun! 

Olen jyväskyläläinen 26-vuotias kauppisopiskelija, alunperin kotoisin Vihdistä. Muutin Jyväskylään laadukkaan yliopistokoulutuksen perässä vuonna 2016. Valitsin Jyväskylän opiskelukaupungiksi mahtavan opiskelijakulttuurin sekä liikuntamahdollisuuksien vuoksi. Jyväskylä on tarjonnut minulle loistavat mahdollisuudet kasvaa kohti aikuisuutta sekä sivistää itseäni opintojen ja järjestötoiminnan kautta. 

Vapaa-aikani käytän pitkälti ystävien ja liikunnan parissa. Olen toiminut opintojeni ohessa opiskelijoille tarkoitetun urheiluseuran puheenjohtajistossa sekä perustanut jääkiekkojoukkueen kyseiseen seuraan kahden ystäväni kanssa. Seuran joukkuemäärä on kolminkertaistunut aikanani seurassa.

Käytän vapaa-aikaani myös politiikan parissa ja olenkin toiminut Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn hallituksen varapuheenjohtajana sekä Keski-Suomen Kokoomuksen piirihallituksessa. Olen teini-ikäisestä asti ollut kiinnostunut politiikasta ja päätin liittyä Kokoomukseen yliopisto-opintojeni toisena vuonna, 23-vuotiaana. Sain elämäni ensimmäisissä vaaleissa, JYYn edustajistovaaleissa 2019, toiseksi eniten ääniä kaikista ehdokkaista. 

Opiskeluideni aikana olen perustanut yrityksen kahden ystäväni kanssa, jotta oppisimme yrittäjyyden perusteet käytännössä. Kokemus on antanut paljon oppia yrittäjyydestä ja kasvattanut entisestään arvostusta yrittäjiä kohtaan. Vanhempani ovat yrittäjiä ja toimin perheyrityksemme hallituksen neuvonantajana. Olen ollut perheyrityksemme toiminnassa mukana alakouluikäisestä asti. 

Olen ehdolla Jyväskylän kaupunginvaltuustoon, koska vuoteni Jyväskylässä ovat olleet unohtumattomia ja haluan kantaa korteni kekoon uuden kotikaupunkini kehittämiseksi. Minusta on tärkeää, että kaupunginvaltuustoon hakeutuu opiskelijoita, jotka ymmärtävät yrityksien ja yrittäjyyden merkityksen yhteiskunnallisesti sekä työllistäjinä. 

Ollaan yhteydessä!

– Juho